Omgeving

Bent u iemand die graag de wandelschoenen aan doet, de zandpaden op gaat en kilometers wil maken in de natuur? Of iemand die er lekker op uittrekt met de fiets? Dan bent u op de Sallandse Heuvelrug op de juiste plek. Er zijn heel veel wandel- en fietsroutes die dicht bij onze camping beginnen.

Onze camping ligt precies tussen Nijverdal en Rijssen in. In beide plaatsen is er een gezellig centrum, leuke restaurantjes en met regelmaat zijn er activiteiten. De toeristische dorpjes Holten of Hellendoorn zijn ook dichtbij. 

Liever een iets grotere stad bezoeken? 0dan zijn we een ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een dagje Enschede, Nordhorn, Bad Bentheim. Of de mooie gezellige Hanzestad Deventer. U fietst in 15 min. naar het station van Rijssen en vanaf daar is het slechts 21 min. met de trein naar het centrum van Deventer.

Ben u iemand die meer van avontuur houdt of zijn de (klein)kinderen op bezoek, dan is Avonturenpark Hellendoorn (7,5 km) leuk voor een dagje uit. Iets verder weg, maar zeker ook leuk zijn attractiepark Slagharen (35 min), Julianatoren of Apenheul in Apeldoorn (45 min).