Onze camping is gelegen aan de Sallandse Heuvelrug. U vindt ons aan de weg tussen Nijverdal en Rijssen. De camping ligt achter onze woonboerderij en vanaf de camping heeft u een vrij uitzicht over de omliggende velden.  In de toekomst hebben we 10 plekken. In het seizoen 2024 starten we met 4 plekken. 
Plek 1 en 2 zijn camperplekken (ong. 90 m2). Plek 3 t/m 10 zijn voor caravans en tenten. In het midden is plek voor trekkerstentjes, ook hier zijn stroompunten aanwezig.

SVR
De camping is een SVR camping. SVR campings zijn kleinschalige campings op het platteland waar u voor een voordelig tarief terecht kunt voor een heerlijke kampeervakantie. Ook niet SVR leden zijn welkom. 

Faciliteiten
Camping De Jonkerhoeve beschikt over een nieuw toiletgebouw met 2 privé sanitair ruimtes en daarnaast 2 losse wc's en 2 douches. Voor het douchen heeft u geen muntjes nodig. Er is een centraal terras waar iedere campinggast gebruik kan maken van het aanwezige meubilair. Op iedere kampeerplek is stroom aanwezig met een aansluiting van 6 ampère. 

We hebben tevens accommodaties te huur. Hierover kunt u meer lezen op de volgende pagina's:
Verhuur - appartement
Verhuur - caravan
Verhuur - trekkershut

Wilt u boeken of meer informatie? Vult u dan ons contactformulier in of stuurt u een e-mail naar info@camping-dejonkerhoeve.nl

 

Foto: Nieuwe speeltuin in aanbouw                                                                                                                    Plattegrond De Jonkerhoeve