Appartement

Wij hebben een appartement gebouwd in de voormalige 'deel' van onze woonboerderij. Het appartement is geschikt voor 2 a 3 personen. Er bevindt zich een groot 2-persoonsbed in de woonruimte en in een aparte ruimte staat nog een vast 1-persoonsbed. Op deze manier kunt u als vrienden ervoor kiezen om apart slapen. Komt u met een zoon/dochter/kleinkind, dan kan de het losse bed gebruikt worden als aparte slaapkamer. 

In ons appartement is alles aanwezig. Een volledig ingerichte keuken, met een koelkast, oven/magnetron en 2-pitskookplaat.  Het appartement beschikt over een grote eethoek, een zithoek en een eigen badkamer. Het bed is door ons al voor u opgemaakt. 


In het appartement is een eettafel voor 6 personen aanwezig. Wij hebben dit bewust gedaan zodat u dan ook met eventuele familieleden/kennissen op de camping gezamenlijk in het appartement kunt eten of een spelletje kan doen. Wij verzoeken u wel om vanaf 22.00 uur niet teveel geluid meer te maken. Het appartement bevindt zich immers in het woonhuis. Andersom houden wij er ook rekening mee als er zich gasten in het appartement bevinden. 

Wij zien vooral boekingen van grootouders in het appartement, waar tegelijkertijd de kinderen/kleinkinderen op de camping staan. Gezellig samen eten in het appartement of op de kampeerplek, maar wel de luxere faciliteiten. Zo blijft het campingleven nog jaren mogelijk.

 

In het appartement zijn geen huisdieren toegestaan.
De prijzen per nacht vindt u op het tabblad 'tarieven'.  U bent welkom op de aankomstdag vanaf 15.00 uur en vertrek is voor 11.00 uur.